UHVY on vahva akavalainen vaikuttaja ulkoasiainhallinnon arjessa

Olemme tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen työelämän kehittäjä ja valvomme jäsentemme palvelussuhteeseen liittyviä ammatillisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja.

Tavoitteenamme on palkkauksen oikeudenmukaisuus, kannustavuus sekä ulkoasiainhallinnon palkkakilpailukyvyn nostaminen muiden ministeriöiden tasolle. 

Haluamme olla arvostettu ja tärkeä neuvottelukumppani, joka kehittää hyvää työelämää yhteistyössä työnantajan kanssa. Nostamme esiin keskustelunaiheita ja kehitämme UH:n työkulttuuria.

Meillä on oma toimisto UM:n tiloissa sekä päätoiminen järjestösihteeri ja päätoiminen pääluottamusmies. Aktiivisessa hallituksessamme on mukana eri alojen asiantuntijoita.

Yhdistyksemme on perustettu 1970, ja meillä on hyvin hoidettu talous.

UHVYn Brändi ja strategia 2022

Sinunkin kannattaa kuulua UHVYyn! Talokohtaisen yhdistyksemme avulla saat henkilökohtaista ja työpaikkakohtaista palvelua.

Liity nyt

Tutustu saavutuksiimme ja vuoden esimiehiin!

Vuonna 1970 perustettu UHVY on saanut paljon aikaan ulkoasiainhallinnon työolojen parantamisessa. Tutustu moniin saavutuksiimme uutisartikkelista.

UHVY on valinnut Vuoden esimiehen vuodesta 2002 lähtien. UHVY haluaa tällä kannustaa ja edistää hyvää johtajuutta UM:ssä.

Vuoden 2023 esimies on Ramses Malaty.

Vuoden 2022 esimies on Antti Kaski.

Vuoden 2021 esimies on Outi Holopainen. Lue lisää.

Vuoden 2018 esimies on Keijo Norvanto. Lue lisää.

Puheenjohtaja Mari Neuvonen

p. 050 407 2755

Ajankohtaista