Jäsenedut

Edunvalvontaa 50 vuotta

Tärkein etusi on edunvalvonta. Vuonna 2020 UHVY täytti 50 vuotta –puoli vuosisataa tiivistä työsken­telyä henkilöstön palkkauksen ja työhyvinvoinnin eteen! Hallituksen jäsenet ovat helposti tavoitettavissa, ota rohkeasti yhteyttä, on tärkeää saada tietoa epäkohdista ja jäsenistöä askarruttavista aiheista! Puheenjohtaja on Maarit Keitanen ja pääluottamusmies on Kari Lehtonen kuluvalla kaudella.

Ansiosidonnainen työttömyysturva

UHVYn jäsenet kuuluvat Työttömyyskassa Aariaan, jonka jäsenmaksu sisältyy UHVYn jäsenmaksuun. Aaria maksaa työttömyyspäivärahan lisäksi vuorotteluvapaakorvaukset www.aariakassa.fi.

Luottamushenkilöverkosto

Oman yhdistyksen tarjoamat luottamushenkilöpalvelut – tavoitat heidät helposti, silloin kun tarvitset. Katso kohdasta luottamusmiehet.

Kulttuurietu ja elokuvaliput

Jäsenenä voit lunastaa edullisesti 12 elokuvalippua ja 30 kulttuuri- ja liikuntaseteliä vastaavan sähköisen edun vuodessa. Etu ei koska eläkeläisjäseniä.

Vakuutusetu

Jäsenetuna kuuluu IF- vapaa-ajan matkavakuutus kotimaasta lähtevillä lomamatkoilla (max 45 vrk). UHVYn jäsenille on on IF-vapaa-ajan tapaturmavakuutus, matkustajavakuutus koti- ja ulkomaanmatkoille sekä matkatavaravakuutus. Katso tarkemmat tiedot vakuutusyhtiön sivuilta:  www.if.fi/uhvy . Eläkeläisjäsenellä voimassa sen vuoden loppuun, kun täyttää 68-vuotta. Lisäksi on mahdollisuus hankkia edullinen Primus-henkivakuutus jäsenelle ja puolisolleen www.henkivakuutuskuntoon.fi.

Lakimiesneuvontaa yksityisoikeudellisissa asioissa

Asianajotoimisto Eversheds neuvoo yksityiselämän oikeusasioissa, puhelin 010 6841 400, ark. klo 10–16. Mainitse, että haluat UHVYn jäsenelle kuuluvaa puhelinneuvontaa, kerro nimesi ja jäsennumerosi. Neuvoa voi kysyä esimerkiksi perinnöistä, testamenteista, avioehdoista, osituksesta ja lahjoista tai asunnon ja kiinteistön kaupasta. Tietosuojaseloste puhelinneuvontaan.

Sähköisen viestinnän palvelulain muutoksen mukaan yritysnumeroihin eli valtakunnallisiin tilaajanumeroihin (mm. 010-alkuiset numerot) soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm).

Työsuhteeseen ja työtehtäviin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä UHVYn luottamushenkilön puoleen.

Neuvonta työsuhdeasioissa

Jos et saa työsuhteeseesi liittyvässä asiassa selventävää vastausta työnantajalta, niin ota yhteyttä UHVYn luottamusmiestiimiin ja pääluottamusmies Kari Lehtoseen. He voivat puolestaan konsultoida työsuhdejuristeja ja selvittää asiaasi.

Kuntokeskus Skatta.ole.fit

Saat UHVYn jäsenenä 10 % alennusta haluamastasi liikuntakortista Fit Skattan kuntokeskuksessa. Fit Skatta tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja hyvinvointiin. Spa-osastolla voit rentoutua saunoissa ja porealtaissa. Lue lisää: skatta.ole.fit

Saat alennuksen näyttämällä UHVYn jäsenkorttia Fit Skattan asiakaspalvelussa. 

Kalenteri

Taskualmanakka on saatavissa vuosittain. Niitä jaetaan haluaville, vaikka sähköinen kalenteri onkin monilla käytössä.

Lomamökit

UHVY voi AVA ry:n jäsenenä varata Tullivirkamiesliiton lomamökkejä jäsenhintaan. Katso lomapaikkojen tarkemmat tiedot www.tvml.fi/lomakohteet  Varaukset ja kyselyt:  tvml.lomapaikat@gmail.com

AKAVAn jäsenedut

Akavalla on jäsenetuja varten oma sivusto, https://memberplus.fi/, koska jäsenedut vaihtelevat liitoittain. Sinun tulee kirjautua sivustolla jäsennumerollasi ja valita valikosta AVA, jonka jälkeen voit tarkastella etuja.

A-Palvelut

Akava-järjestöjen lomayhdistys on palvelu- ja tiedotusorganisaatio, joka tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita.

Lisätiedot: https://memberplus.fi/lomahuoneistot

Kulttuuritapahtumat, UHVY-luennot ym. mahdolliset vaihtuvat alennukset

Vuosittain pyritään järjestämään jäsenille erilaisia tilaisuuksia, tapahtumia ja alennuksia, jäsenet voivat kertoa toiveistaan UHVYn toimistoon.

UHVYn historia

UHVYn entisiä, nykyisiä ja tulevia jäseniä varten saatiin UHVYn historia yksiin kansiin: YHTEISTYÖTÄ JA YHTEENTÖRMÄYKSIÄ, historioitsija Marko Paavilainen, OTAVA 2020. UHVY on perustettu 12.3.1970.

UHVYn toimisto

UHVYllä on oma toimisto Katajanokalla, johon jäsenet voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä ja jonne jäsenet ovat aina tervetulleita!  Jaossa on usein heijastimia tai silmälasipyyhkeitä jne.

Huolehdi, että UHVYn jäsenrekisterissä on oikeat yhteystietosi.

Ota yhteyttä

Ulkoasiainhallinnon virkailijayhdistys UHVY ry
PL 451, 00023 Valtioneuvosto
Käyntiosoite: Merikasarmi, B-talo 1235, Helsinki
P.  +358 50 4700 265
ry.Uhvy@gov.fi
Facebook