Kuka muu muka olisi parempi jäsenten äänitorvi?

50-vuotisjuhlan kynnyksellä on hallituksessamme mietitty paljon omaa toimintaamme. On rustattu arvoja, strategiaa ja koko UHVYn olemusta, pohdittu, miksime tätä teemme.

Viime aikoina yhteiskunnan keskustelussa ammattiyhdistyksen arvoa on yritetty painaa alas. Me emme yhdy näihin negatiivisiin ajatuksiin lainkaan: työmme on tärkeää ja tarpeellista.

Kuka pitää työntekijäin puolta ellemme me? Ei kukaan!

Jokaisen UM:läisen kannattaa kuulua UHVYyn, koska me olemme henkilöstön ääni, ja jokaisen jäsenen äänitorvi  työnantajaan päin! Neuvottelemme jokaisen jäsenen puolesta, joten UHVY on sinun kanavasi vaikuttaa!

Jos työolosuhteisiin halutaan vaikuttaa, jotain on tehtävä – ja sen työn teemme me. Kaikki haluavat hyvät ja tasa-arvoiset työolosuhteet, järkeviä päätöksiä jaoikeudenmukaisen palkan. Niitä ajaa juuri UHVY.

Me voimme oikeasti neuvotella työntekijän aseman parantamiseksi. Näitä neuvotteluja käydään kuukausittain Yhteistoimintakokouksissa (YT) ja erilaisissa työryhmissä (ARVI-ryhmä, työympäristö, UE-korvaukset jne). Niissä käsitellyt asiat koskevat jokaista työntekijää ja jokapäiväisiä omaan työhön liittyviä asioita. Esiin nostamamme asiat kumpuavat usein jäsenten pyynnöistä tai huomioista.

Kun jäsen tarvitsee henkilökohtaista apua, sitä saaUHVYstä.  Luottamusmiehet ovat jäseniä varten – ja neuvottelujärjestömme JUKO UHVYn tukena.

Näitä mietimme strategiapalaverissamme ja ihmettelimme, miten kenelläkään on varaa olla kuulumatta UHVYyn!

Lisää aihepiiristä