Stefan Leestä UHVYn uusi puheenjohtaja

UHVYn uudeksi puheenjohtajaksi on valittu lähetystöneuvos Stefan Lee. Hän aloittaa työssään 1.8.2021.

Stefan Lee toimii tiiminvetäjänä UM:n poliittisen osaston turvallisuuspolitiikan yksikössä. Hän aloitti työt ulkoministeriössä vuonna 2004 Kavaku 30:n kautta ja liittyi heti UHVYyn.

”Tartun vastuulliseen ja kunnianarvoiseen tehtävään innostuneena ja luottavaisin mielin. Peruskalliona on se valtavan hieno työ, jota UHVYssä on jo 50 vuoden ajan tehty. Tästä minun on hyvä jatkaa”, Lee sanoo.

Lee on uransa aikana työskennellyt lähetystöissä Genevessä, Soulissa ja Haagissa. UHVYn puheenjohtajana hän haluaa erityisesti tuoda esille yhteisiä arvoja ja niiden merkitystä.

”Paljon on vielä tehtävä sen eteen, että ne ovat kirkkaana kaikkien työyhteisömme jäsenten mielessä. Jotta voimme valaa uskoa ja luottamusta työyhteisöömme, tarvitsemme tekoja, jotka heijastavat arvojamme.”

Lee muistuttaa, että nykypäivän työelämässä UHVYllä on aina vain tärkeämpi tehtävä.

”Meidän tulee olla aidosti jäsentemme asialla ja tukea, kuunnella sekä välittää heistä uran kaikissa vaiheissa. Uskon myös yhteistyöhön – yhdessä tekemällä onnistumme saavuttamaan tavoitteemme”, sanoo Stefan Lee. Nykyinen puheenjohtajamme Juha Parikka väistyy tehtävästä johdettuaan UHVYä viisi vuotta.

UHVYn arvot

  • Oikeudenmukaisuus
  • Asiantuntijuus
  • Luotettavuus
  • Avoimuus
Lisää aihepiiristä